zondag 3 februari 2013

wie kan ik blij maken?

Een van de dingen waar ik in een ver verleden druk mee ben geweest is het klossen van kant. Ik liet al eens wat oude werken zien. Maar dat is écht verleden tijd; ik ga dat werkelijk niet meer doen. 


Toen Leo en ik de 'superzolder' (zoals wij onze vliering noemen) in het kader van 'we bewaren veel te veel' gingen opruimen, kwam ik weer mijn drie kantkloskussens tegen. Een groter platte, een kleine platte en een rolkussen. 

Ook daarbij natuurlijk een flinke hoeveelheid houten klosjes, zgn. duitse klosjes en een groot aantal plastic klossen.

Op alle drie de kussens zit nog het laatste werkstuk. Ik heb het werkelijk van de een op de andere dag gelaten voor wat het was....Dat van het rolkussen kan nog wel eens op een babylakentje of zo van pas komen.


Maar dan nu de vraag: wie van jullie kan ik ermee verblijden? Of kennen jullie iemand die daar dolgelukkig van zou worden? Mail mij of reageer op dit blogbericht. Wie weet. 

4 opmerkingen:

 1. Ik niet natuurlijk, ben niet zo'n priegelaar...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig handwerk! Jammer dat je er niet mee verder gaat. Je bent er een hele poos mee bezig voor je iets hebt. Ik heb mijn kantklos spullen al weggegeven aan een liefhebber. Een deel al jaren geleden en vorig jaar nog een groot rond kussen. Ik hoop dat je spul een goede plek krijgt. Tot een volgende keer en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik sluit me bij je aan: heb heeeeeeeel veel materialen ter overname!!
  zonde eigenlijk, he?! maar ik kom er ook niet meer aan toe, helaas!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heeft u de spullen nog?
  Ik ben eigenlijk op zoek

  BeantwoordenVerwijderen