vrijdag 1 februari 2013

voor Marie

Bij mijn collega Marijn is Marie geboren, nét, we hebben haar nog niet anders dan op de foto gezien. Daarop lijkt het al meteen een supermoppie, echt een lekkere mollige mooie baby.


Heerlijk vind ik het om aan zo'n klein mensje een zelfgemaakt kado te geven en waar ik voor Lene en Bart een meer dan schattig babyjasje maakte, was ook dat nu het eerste waaraan ik dacht. De wol besteld (Phil Douce van Phildar), helemaal geen wol maar een wollige heel erg zachte bubbelige draad, en hup aan de slag. Pennen nummer 5, dat schiet lekker op en ook Marjolein hielp mee. We hebben dezelfde hand van breien dus dat scheelt. Het was zó klaar.


Marjolein wilde er een erg mooie 'verpakking' omheen maken en ook die had ze zó voor elkaar.

Nu maar hopen dat Marijn én Marie er blij mee zijn. We zijn wel in het thema gebleven: Marijn heeft een wand in het kamertje van Marie met paddenstoeltjesbehang beplakt. 


6 opmerkingen:

 1. Waar is de tijd dat ik voor mijn jongste zoon (ook geboren in januari) ook zo'n lekker warme zachte truitjes breide ;-) Heerlijk mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig Anneke en dat tasje van Marjolein is ook heel erg leuk!
  Het voelde zooo heerlijk zacht aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zowel Marijn als Marietje is ontzettend blij met het geweldige jasje en het mooie tasje eromheen! Hoewel het jasje nog een beetje op de groei is, konden we niet wachten en heeft Marie het vandaag direct gedragen. Nogmaals heel veel dank aan jou en Marjolein.
  Liefs, Marijn

  BeantwoordenVerwijderen