donderdag 14 februari 2013

nu wel een bestemmingOp mijn vorig blogberichtje was wel erg weinig commentaar.... niemand die ik met de klosjes en kussens een plezier kon doen. Toch heel jammer. Nu maar hopen dat er nog iets van geluid komt van anderen die ik gericht heb aangeschreven, onder meer door een tip van een van mijn vaste Vlaamse volgsters.

Niet alleen ik, maar ook Lisa, is aan het ruimen geslagen en heeft haar uitgebreide bibliotheek wat uitgedund. Al die boeken en boekjes gaan naar mijn zus die daar met haar handwerkgroep in het buurthuis een goede bestemming voor heeft, nét als voor mijn ruime overschot aan breinaalden. Hup weg ermee en fijn als iemand anders er plezier van heeft.

6 opmerkingen:

 1. Heel erg goed bedacht, zo doen we anderen er een plezier mee. En ach die kantklosjes gaan ook wel een keer naar iemand toe..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die kantklos spulletjes best mooi, maar dan voor decoratie.
  Ik geloof niet dat ik ga kantklossen. Daarom vond ik dat het beter naar iemand kon gaan die ermee aan de slag gaat...
  Maar wie weet komt er nog een gelukkige toekomstige eigenaar!
  Wat goed dat jullie opruiming houden, heel herkenbaar al die boekjes.. Op de één of andere manier toch weer uit de tijd en je doet er niks meer mee.

  groetjes, elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je snel iets hoort i.v.m. de kantklosjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat is weer erg fijn ,zo druk je alle kosten en bij een ander is het weer opgeruimd super zus! En Lisa nartuurlijk erg bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik je berichtje over het kantkloskussen las, dacht ik: Ja, die wil ik graag hebben want ik wil nog graag een keer leren kantklossen. Maar toen kwam mijn 'verstandige ik' om de hoek kijken en die vroeg me wanneer ik daar ooit tijd voor dacht te hebben. Daar heb ik toen maar braaf naar geluisterd, want ik vind dat het beter bij iemand terecht kan komen die er echt iets aan heeft en mee doet. Ik hoop dat je er nog een goede bestemming voor vindt, maar dat gaat vast lukken.
  Soms is het heerlijk om eens op te ruimen. Vorig jaar was ik dapper begonnen, maar inmiddels heb ik alweer meer spullen dan toen. Hopeloos geval ;-)
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je je alsnog bedenkt, ik overhandig je het spul erg graag....... Groet @

   Verwijderen