woensdag 13 maart 2013

opgelapt

Kleinzoon Bart van 1,5 jaar loopt sinds een aantal weken los, nog wel een beetje als een pinguin (met de buik naar voren en de voeten een beetje dwars neerzettend) maar hij loopt. Toch wordt nog regelmatig gebruik gemaakt van de eerdere manier van verplaatsen: op zijn knieën. Dat gaat namelijk nog stúkken sneller.

En dus hebben zijn broeken erg veel te lijden. Hij vliegt overal overheen, neemt de drempels net zo gemakkelijk, waarom zou je daar nu je knieën overheen proberen te zetten en ook de rails van de schuifdeuren is geen enkel probleem. Menige broek kan dat niet lang hebben en toch kosten die kleertjes een behoorlijke duit."Mam, kun jij er een lap op zetten?" was de vraag van onze jongste dochter. En natuurlijk kan ik dat, dus hier getoond de broek vóór en de broek ná. Zo kan hij toch echt nog wel even mee? 

7 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan. Liewe loopt bijna alleen nog maar, ook lekker stram. Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo kan Bart deze broek nog best een poos aan; het staat nog leuk ook. Kinder broeken slijten toch al snel. Ik heb ook heel wat broeken van de kleinzonen versteld. Ze worden nu een beetje te oud voor knielappen. Een stoere bink van 13 wil dat niet meer.
  Ja, hier wordt mam ook gevraagd voor allerlei klusjes..... doe het graag.
  Fijne dag en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is nog leuk ook! En hoezo blauwe lapjes in voorraad?
  Handige mam....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De broek is er alleen maark leuker op geworden!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou eens moeten weten hoeveel broeken ik hier al "geopereerd" heb ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Een broek wordt vaak nog leuker met lappen erop. Tipje van een ervaringsdeskundige: lappen in de vorm van bv. sterren geven de broek nog net iets extra.

  BeantwoordenVerwijderen