maandag 11 maart 2013

even was het lenteToen wij weken geleden ons bezoek aan Assen planden, was het niet te voorzien dat het juist die twee dagen LENTE zou zijn. Het was opeens 17 graden. We hebben schitterende wandelingen gemaakt o.a. een door (of over) het Hingstveen. 
Van alles was er opeens te zien, een blauwe kiekendief met zijn mevrouw, die de kolder al behoorlijk in het lijf hadden; een kievietspaar dat ook heel 'gezellig' deed; vlindertjes die vonden dat het warm genoeg was; maar ook een pad op wereldreis. 


Mijn vriendin heeft van die laatste een foto gemaakt; Leo pakte het beest zó van het pad op en heeft hem uiteraard weer veilig neergezet een stukje verderop. 


En opeens is het dan weer helemaal over en ziet de wereld er op 10 maart 2013 zó uit: 

7 opmerkingen:

 1. Tja, het kan vriezen; het kan dooien... Op de maand maart zijn heel wat uitspraken van toepassing. Die mooie dagen hebben we lekker gehad en nu moeten we weer even door de zure appel heen bijten. Ik heb in ieder geval weer voer op de voedertafel gedaan. Hier ligt niet veel sneeuw, maar onze vogels kunnen wel wat extra's gebruiken.
  Hé, het derde bericht al in 2 dagen. Je trekt je toch niets aan van je zus??!!:)
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ha ha, dat je dat opvalt.... Ik trek het me een beetje aan! @

   Verwijderen
 2. Goed zo een mens is nooit te oud om te leren. Gelukkig hier geen sneeuwvlok te zien, nog niet... De jongste van het stel;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dit is wel eigen keuze ,uit vrije wil geplaatst ,moet wel zeggen dat het leuk is dat je vaker wat kan lezen ,dus zus heel leuk groet marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Padden vind ik niet eng, maar om er nou eentje op mijn hand te zetten.... Nee, dat zou ik zo gauw niet doen, brrrrrrrrr.
  En buiten is het nu ook BRRRRRRRRRRRR. Ach, we krijgen vast een hele mooie aprilmaand en dan zijn we dit weer zo weer vergeten.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, je doet toch je best, hé? En, je ziet het,het valt wel erg op!
  Staat er weer een nieuwe op stapel?
  En die pad? Hmmm....zou ik het niet zo gauw doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zoon hielp daarnet ook even een pad tijdens zijn oversteek over straat ;-) Ik zei : "Kijk, een pad die de oversteek doet. Misschien moet je hem een beetje helpen." (er was net bijna een auto overgereden) en hij stapte er meteen op af en nam de pad op ;-) Niets eng hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen