zaterdag 12 januari 2013

2 al weer

Vandaag is Lene jarig en al weer twee jaar geworden! Wat gaat de tijd toch snel. Ze wordt al een echte dame en een enorme wijsneus, kletst je de oren van het hoofd en weet steeds meer en beter waar Abraham de mosterd haalt...

Ze gaat de deur niet uit zonder de door haar moeder gemaakte tas mét daarin de zonnebril, een opschrijfboekje én haar mobiele telefoon (natuurlijk nog niet een die met de rest van de wereld communiceert...). Een ding met hengsels wordt sowieso erg gewaardeerd. "Daar heeft een mens wat aan, daar kan wat in" lijkt ze te denken.
Op zolder (dat is dan weer fijn van een groot huis) stond nog de reismand van de pop van haar moeder en dus was het idee voor haar verjaardag snel klaar.
Ik verving de bekleding van de mand want die had zijn beste tijd gehad. 
De foto is niet een van mijn beste, maar u hebt een idee toch? 


Ze heeft de mand nog niet op waarde kunnen schatten; er waren zó veel mensen en zó veel kado's..... het was wat veel allemaal. 

6 opmerkingen:

 1. van harte gefeliciteerd!! 't Lijkt een cliché, maar wat gaat het hard, he?! Ons oudste kleinkind wordt binnenkort al 8......ongelofelijk!!
  Maar genieten van het grut!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk poppen reismandje; vooral omdat het van de moeder van de jarige geweest is. Wie wat bewaart,heeft wat. Ja, het gaat snel, de jaren vliegen voorbij. Onze oudste kleindochter is bijna 17 jaar. Fijn weekend en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met Lene, al 2 jaar!!
  Je hebt het mandje leuk bekleed!!! Binnenkort heeft ze er zeker meer oog voor, met een verjaardag is alles zo spannend.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat een leuke foto, zo'n guitig koppie.
  Van harte gefeliciteerd met Lene. Dat mijn dochter 2 was lijkt nog maar zo kort geleden en die is nu al weer 21. Het gaat echt snel.
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt ze groot he? Zo'n verjaardag is altijd spannend voor die kleintjes, te veel om te zien gewoon....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hiep hiep hoi voor Lene ! Zo'n leuk verjaarsdagcadeautje, volgens mij had ik ook zo'n mandje vroeger, of toch gelijkaardig ...

  BeantwoordenVerwijderen