dinsdag 7 augustus 2012

zoetzuur

Erg leuk vind ik dat: inmaken, piccallilly, chutneys en jam maken, kortom van alles in glas zetten en zo de kelder vullen.  En erg lekker bovendien. Het gebeurt niet vaak dat ik zoetzuur koop, mijn eigen zoetzuur is gewoon veel lekkerder. We eten het erg graag bij van alles en nog wat. Een eenvoudige bloemkool wordt echt veel lekkerder met een klein schepje (verdunde) piccallilly erbij bijvoorbeeld. 
Nu is de tijd om in te maken natuurlijk en ook blijkt de voorraad flink op te raken. 
Dit is een eerste begin, nog niet echt veel, maar meer tijd was er dit weekend niet. Volgende week weer nieuwe kansen. 
Mocht er iemand dit recept willen, laat het mij weten.

5 opmerkingen:

  1. Een van je chutney's mocht ik proeven en die was heerlijk! Dus... ik zou graag je recept willen hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm, het klinkt wel heel lekker ! (en groot gelijk, niets is zo lekker als wat je zelf maakt !)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er heerlijk uit.. Zelf maak ik wel veel jam, maar van inmaken in het zuur weet ik niets.... Ik zou best meer informatie willen hebben. In ieder geval: groeten van Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. stuur mij een email, dan stuur ik je het recept.
      groet @

      Verwijderen
  4. Hopelijk heb je nog een paar potjes van vorig jaar, want je moet met deze tot 9-9 wachten, zie ik ;)
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen