dinsdag 10 juli 2012

Op pad met mijn zussen

De jongste zus kende een heerlijk pension in Sankt Gallenkirch (Oostenrijk) en wij (de twee anderen) wilden natuurlijk wel mee. Vijf dagen met elkaar op pad, een ware schoolreis. 


Twee van die dagen gaan natuurlijk op aan de reis, toch een dikke 800 kilometer, maar die andere drie dagen werd er gewandeld. Soms tussen de buien door, soms wat later op pad. 


We hebben genoten, veel moois gezien aan bloemen, weiden, vergezichten. Alle soorten van weer hebben we gehad, van hevig onweer tot snikheet, maar ook regen in plensbuien en opeens nevel boven op de berg. Daar ben ik niet zo van.....

Heerlijke 'Torte' gegeten mit Sahne oder Vanillesauce...... En enorm veel bijgekletst, gebreid, gehaakt en spelletjes gedaan. Echt ongelofelijk gezellig.


 
 
Goede schoenen aan, goede sokken daarin, natuurlijk stokken mee en wandelbroeken/wandeljasjes (voor (of eigenlijk tegen) de regen).
Het was geweldig. Ik verwijs voor nog meer foto's naar het blog van de middelste zus.

9 opmerkingen:

 1. Ja het was echt heerlijk op de spierpijn na !!!Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien en lezen een heerlijke vakantie! Die torte ziet er ook erg lekker uit!
  groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan ben jij dus de oudste zus.... Leuk om zo samen iets te ondernemen. Wat een prachtige foto in de nevel... Jullie hebben vast veel plezier gehad. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je "torte" ziet er erg lekker uit! Ik kijk uit naar je mondelinge verslag, tot gauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was heerlijk. Als ik nu naar buiten kijk verlang ik weer naar de zon en de ijle lucht. Zucht... Nu aan de koffie zonder taartje. Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat waren precies wel drie hele drukke dagen als ik zo lees wat jullie daar allemaal gedaan hebben ;-) Maar moet wel zalig zijn, zo met de zussen op pad !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mmm, heerlijk om even over 'mijn' vakantieland te lezen: wij zijn al jarenlang fanatiek Oostenrijkgangers, ik ging al met mijn ouders!
  Lijkt me heel gezellig zo met zussen, maar die heb ik helaas niet...;)
  en is je e-reader bevallen?? Ik heb em ruim een jaar, en vind het super! Moet je wel je oplader meenemen als je op vakantie gaat.......:(......was ik vorig jaar dus vergeten. Gelukkig had ik nog gewone boeken mee en DH ook!!
  Ik heb wel zo'n dure hoes, zelfs met een lampje erin: ook wel handig!!
  Fijn weekend, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hej Anneke, ik had het al gelezen bij Marloes. Lees hier nu dat jullie zussen zijn. Leuk om zo met z'n drietjes een aantal dagen samen op vakantie te zijn.
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig dat je dat niet eerder had gemerkt. Zussen zijn geweldig. Een mens kan eigenlijk niet zonder. Is het werkelijk niet anders dan zijn vriendinnen een heel goed alternatief natuurlijk. Groet @

   Verwijderen