zondag 24 juni 2012

logeeradres

Dit weekend hadden we (eigenlijk al vanaf donderdag) de kleinkinderen althans twee van hen te logeren. Geweldig natuurlijk die kleine kindertjes.


Het kleine broertje van Lene moest voor een gelukkig onschuldige ingreep (liesbreuk) even naar het ziekenhuis en dus kwam zij twee nachtjes bij ons logeren. En dan merken we dat we oud worden......, of zou het zijn dat we die kleine bengels niet meer gewend zijn? Ze is stapelgek op ons, ontzettend zoet hoor, écht, komt ook nergens aan waar ze niet aan mag komen, eet álles, speelt heel lief, maar kwekt de hele dag dat het een lieve lust is; ziet álles; ontdekt nog véél meer en wil ook álles zelf uitproberen. Gelukkig slaapt ze nog twee keer overdag en natuurlijk de hele nacht door.


Toen zij naar huis gebracht was, stond Bart op de stoep. Zijn ouders hadden een bruiloftsfeest en ja hoor graag willen opa en oma logeeradres voor Bart zijn. Lene en Kasper wonen zo goed als om de hoek, maar voor Bart moeten we 55 km. rijden. Niet erg natuurlijk, het is het buitenland niet, maar éven naar Bart is minder gemakkelijk dan éven naar Lene en Kasper. Dus logeren bij ons: ja graag!


Bart is nu 9,5 maand en nog zo heerlijk rustig vergeleken bij de oudste doerak. Zegt nog niets, maakt wat geluidjes, tijgert wel de hele kamer door, maar verder hebben we aan hem geen omkijken. Ook hij is geweldig gemakkelijk. Vrolijk, alleseter en een goede slaper.


We hebben genoten van dit weekend en realiseren ons erg goed hoe we boffen met ons stel. Het is weer stil in huis en ook dat is heerlijk. 

5 opmerkingen:

 1. Leuk hè die kinderen?! Wat wordt Bart al groot. En Lene is al groot natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er van....voor je het weet zijn ze echt groot...... het gaat zo snel.... Nu weer even bijkomen....Groeten van Willemien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè en wat groeien ze hard grmarloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleinkinderen boffen ook maar met jullie............!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatten! Lijkt me heerlijk om kleinkinderen te hebben maar ik moet (geloof ik) nog even wachten!
  Fijne dag, groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen