vrijdag 20 april 2012

een derde kleinkind !Voor de derde keer binnen 15 maanden mag ik een kraammand maken. Dochter 1 heeft een dochter Lene (15 maanden !) en heeft nu nét een zoon gekregen Kasper Selle. En dochter 2 heeft Bart van nu zeven maanden.

Wij zijn zielsgelukkig met en apentrots op ons stel. Voor een foto van de boreling (mooi woord...) moet ik echt naar het blog van zijn moeder verwijzen, mijn foto's zijn láng niet zó mooi. Wat een wonder en wat een rijkdom dat alles goed gegaan is.

De heer des huizes en ik lopen naast onze schoenen van blijdschap en trots.

 

Over de inhoud van de mand kan ik nog niet te veel loslaten. Ze kijkt regelmatig naar mijn blog en dat zou betekenen dat de pakketjes geen verrassing meer zouden zijn. Ik heb foto's gemaakt, dus voor nu laat ik het bij het tonen van de mand, maar dit bericht wordt vervolgd !

15 opmerkingen:

 1. Heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon! Tjonge..., wat heerlijk! 't Is en blijft toch altijd weer een wonder zo'n klein mensje met alles er op en er aan..
  Maar dat je al oma bent, Anneke.. Ik had je veel jonger geschat!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he wat gezellig he zo'n mand ,nou bij mij ligt ook al het een en ander klaar hoor gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zij maar zeker dat ik (weer) meekijk!! :-) oeoeoeh, ik ben heel benieuwd!!! Jullie zijn geweldige grootouders. Het mag publiek gezegd worden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie 3e kleinkind! En wat heerlijk zo'n kraammand, daar zitten vast prachtige zelfgemaakte spulletjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk ook een dikke proficiat voor jou, oma ! (of heb jij een andere naam voor je kleinkinderen ?) Je hebt er een echte knapperd bij !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je derde kleinkind. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn. Ze zijn nog heel klein allemaal, maar voor je het weet zijn het tieners zoals onze kleinkinderen.
  Wat leuk zo'n kraam mand. Daar heb jij dus heel wat voorpret mee gehad. Ben benieuwd wat er uit die pakjes komt.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat gezellig uit, je kraammand! Het inhoud moet inderdaad geheim blijven al zijn wij met z'n allen erg benieuwd wat er in zit!
  Tot gauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd! wat een mooi kindje..ik heb even gespiekt! En ik zie ook rode haartjes!! Dat spreekt mij altijd extra aan omdat ik zelf ook rode haren heb(worden wel steeds lichter nu ik ouder word ;)). Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen en wat denk je.......allemaal lichtblond/donkerblond! Geen rood haartje te bespeuren! Oh ik ben eerlijk...ik had een roodharige heel leuk gevonden! Nou ja...toen heb ik maar een rood katje in huis gehaald! Ik wens je vele genietuurtjes met je mooie kleinzoon. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt dan toch zeker wel gezien dat haar eerste echt rood is he? Wij hebben twee dochters en allebei zijn ze zo. Ook mijn zus is een rode.... Wij hebben dat altijd allemaal geweldig gevonden en hoopten dus op weer een rode. Gelukt denk ik. @

   Verwijderen
 9. Wat een superleuk idee, ik kom op je blok via via maar het idee van een kraammand ligt hier ook klaar (ik heb nog zo'n 3 maanden) , ik heb alleen geen idee wat ik er in zal doen dus ik volg je ;o) voor inspiratie ....
  hartelijke groet Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In mijn eerste mand zat een door mij gemaakte vlaggetjesslinger van allemaal verschillende lapjes en ergens in het midden 'hoera' . Heel leuk om te maken. Misschien een idee? Leuk dat je langskomt. Ik zie je regelmatig ook bij mijn zus (Marloes kreatief). @

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zulke creatieve zussen en dochter en heb even naar je nieuwe kleinkind gekeken , prachtig hoor......
   en ik heb het vlag idee opgeschreven dank je wel ;o)

   Verwijderen
 11. Gefeliciteerd met je derde keer oma worden. Je bent er druk mee, maar wat leuk om te maken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen