vrijdag 23 maart 2012

lente

Het is echt zo, na al die sombere maanden, met dan ook nog eens een erg koude periode in januari/februari, is het dan toch echt lente. Ik merk dat ook aan jullie, andere bloggers, er worden minder berichten gepubliceerd. We zitten met z'n allen in de zon en de computer wordt echt minder benaderd.
Dat geldt zeker ook voor mij. De tuin moet op orde, de violen in de bakken. De stoelen uit de berging, waar liggen ook al weer de kussens, de potten geschoond en klaar voor misschien nog wat nieuwe fuchsia's of toch maar geraniums, dubbelbloemig en hardroze/lichtroze?
Heerlijk.
Ook op creatief gebied breekt bijna een nieuw 'seizoen' aan. De quilt nadert echt zijn voltooiing en er liggen al verschillende ideeën te wachten op een start. Inderdaad de stoplap van Joppe die ik eerder bij haar heb gezien; een nieuwe quilt natuurlijk, maar wat voor een en hoe groot, of toch maar eerst een hexagonnetje (voor de niet-quiltsters onder ons, even googlen of anders maar afwachten); en ook een nieuw borduurwerkje, iets kleins.
Het komt allemaal wel weer langs hier. Eerst nog even die tuin.

4 opmerkingen:

 1. Hej Anneke, de titel van je blog vertelt me al dat je druk bent, dus ik heb ook zoiets van, snel even lezen, snel een reactie plaatsen en dan snel weer verder zodat ik je niet van het werk af houd ;) De violen zijn prachtig en ik wacht wel af wat je plannen zijn. Stoplap van Joppe is heel mooi!
  Fijn weekend, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja gezellig die violen zus, maar jij hebt een veel langere week gekregen toch nu je minder werkt dus genieten maar gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig, zo de lente in huis halen met die viooltjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent niet alleen drukdruk maar ook vlugvlug! In een handomdraai staan die violen in de bakken hun lentelied te spelen...

  BeantwoordenVerwijderen