donderdag 16 februari 2012

een tas voor naar kantoor

Een van mijn favoriete blogs is het blog van Elisanna en eigenlijk moet ik daar niet meer dan ééns per maand naar kijken, alhoewel dat misschien ook nóg meer zou betekenen: wat doet zij veel en moet ik niet eens een beetje opschieten? Hoe krijgt iemand met 4 'kapoenen' zóveel productie voor elkaar en ook nog zó mooi gemaakt?
Hoe dan ook.Dit keer beschreef ze tassen (van Happy in Red) die toch écht heel handig en leuk waren. En terwijl ik dat las dacht ik aan mijn dagelijkse gang naar kantoor met een linnen tasje van het een of andere accountantskantoor. Dat kon toch werkelijk ook niet.
Aan de slag. In de lappenmand zat nog genoeg leuke stof en inderdaad de tas was werkelijk snel gemaakt. Ik heb het mijzelf niet gemakkelijk gemaakt, want een extra paspel toegevoegd, véél mooier natuurlijk, én de tas voorzien van een handig binnenzakje.
Ik loop/fiets er zo toch veel leuker bij?
Ga er nog een paar maken. Ken een paar vriendinnen die dat vast weten te waarderen.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tas! Ja, dat blog van Elisanna is idd erg frustrerend. Zoveel moois om ook te maken. En zo weinig tijd om het daadwerkelijk te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anneke, je tas ziet er super uit!!! Ik hou van blauw, dat weet je toch...?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi !!! Ik wil er ook één maken om af te geven op een verjaardagsfeestje waar de zoon naartoe mag. Extra zakje en paspel ... zo mooi, maar ik weet niet of ik de juiste kleur paspel thuis liggen heb !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh an wat is het mooi geworden ,leuk he zo'n blog je kan dag en nacht bezig blijven ,maar dan heb je ook wat,gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen