Daarom heb ik nu pas een verjaardagstaart gemaakt, die morgen aan de collega's wordt gepresenteerd. Dit keer een indische appeltaart: door de appels en rozijnen gaan indische kruiden als djahé en ketoembar en het zandtaartdeeg wordt gemaakt met cocos erdoorheen. Zalig, vooral als hij een paar dagen voordat hij gegeten wordt, al is gemaakt.
Voor die collega's die écht vinden dat een stuk taart te veel is, of niet van appeltaart houden, heb ik koekjes gebakken. Eigenlijk vind ik koekjes bakken nóg leuker dan taarten bakken. Ook ik heb al enige tijd geleden net als zij een stempel gekocht en die nu maar weer eens gebruikt. Dit keer heb ik ook haar recept geprobeerd want in haar koekjes kwam de stempel beter tot haar recht. Ze zijn wat harder dan de mijne, maar echt niet minder lekker (zegt de heer des huizes).
Dat ziet er lekker uit Anneke! Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren gewenst. Wat betreft je vraag in je reactie bij Steekjes en Kruisjes: ik borduur 's avonds altijd een paar uurtjes, overdag komt het er niet van. En omdat ik al jaren borduur heb ik een grote voorraad plus dat ik snel borduur. Vandaar de grote productie.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes van Marijke
Het ziet er heel lekker uit en....weer eens héél wat anders!!!! En de "gestempelde" koeken lijken me ook heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenWanneer ben je ook weer jarig ? Of kan men dit ook tussendoor eens proeven?
krijg helemaal zin in taart en koekjes ,leuk die home made stempel
BeantwoordenVerwijderengr je zus