woensdag 7 mei 2014

zomaar een nieuwe aanwinstIn vroeger jaren, het klinkt wel erg oud, waren mijn man en ik dól op het afstruinen van rommelmarkten, het bezoeken van veilingen en het vinden van geweldige brocante-adressen.

Maar er komt een moment dat het huis vól is, dat alles wat je je maar wensen kan, er écht wel is en dat we dus daarmee stopten.

Ergens rond die tijd kwamen we in het bezit van ons huisje aan zee en toen bleek pas goed hoeveel we 'dubbel' hadden. Veel daarvan kwam daar erg goed van pas.
In het huis zat bij de inventaris gewoon, wit, servies. Niets mis mee maar ook werkelijk niets bijzonders. Prima voor een tweede huisje en heel goed te combineren met wat dan ook.

Wat schalen kwamen we tekort en laten die nou net nog ergens in een kast staan.....
Ze komen prima van pas. 

Alleen een dekschaal stond nog op het verlanglijstje.... Fijn, we mochten weer wat rondkijken. En laat er nou in het dorp een nieuwe brocante komen met.... inderdaad die schaal. Boffen toch ! Puntgaaf en hij past zo beeldig.......

3 opmerkingen:

 1. Wat was het heerlijk, hé, zo'n vondst op een plek waar je het helemaal niet had verwacht! !!!! Trouwens de hele winkel was erg leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig servies toch.... wie wat bewaart heeft wat.... soms te veel.
  Hier zijn de kasten overvol en ik gebruik vaak hetzelfde, maar weg doen??? nee nog niet. Fijne dag.
  Groet, Willemien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zou hier ook heel erg welkom zijn hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen