woensdag 28 mei 2014

werk in uitvoering

Terugkomend van vakantie, of eigenlijk is het beter te zeggen, tijdens een vakantie, bedenk ik altijd een lijst met klussen die ik ná die vakantie wil gaan doen.

Een van die zaken was het afmaken van het schilderwerk in de gang boven. Eerder deed ik al de gang beneden, eerder meldde ik al dat we een huis hebben met heeeeel erg veel houtwerk, maar o zo mooi. Ik val in herhalingen, maar ga ervan uit dat geen bericht lange tijd, ook niet echt leuk is. 

We doen het schilderwerk allemaal zelf en ik kan melden dat het er allemaal écht top uitziet. We kunnen het! Ik vind het eigenlijk enig werk en mijn man en ik hebben ook in dat soort zaken de taken goed verdeeld. Hij doet het echt zware werk en ik doe de rest waaronder ook die kwast hanteren.

Nog een dag of twee, drie, schat ik in. Dan is ook die klus weer geklaard. en dat gelige stukje muur dat hier nog zichtbaar is, is inmiddels al weer spierwit. 


6 opmerkingen:

 1. Oooo, je vindt het leuk werk! Had dat eerder gezegd! Heb hier nog een heel huis dat wel een likje kan gebruiken. :D ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doen we, wél als het mijne helemaal af is en dat kán nog even duren..... @

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En alles wordt werkelijk schitterend uitgevoerd!!! Veel succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zal er straks weer piekfijn uitzien !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wordt vast heel mooii, wij hebben heul veul deuren die i d grondverf staan dus... Mocht je ....na ook zo af/toe 'n dag niets doen, tijd over hebben😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gaat er weer knap uitzien! Lijstjes heb ik genoeg, de tuin heeft altijd voorrang.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen