maandag 3 december 2012

kerstswap

Vorig jaar om deze tijd zag ik op de diverse (vaak Vlaamse) blogs verschillende 'swaps' langs komen. Bij een swap is het de bedoeling dat je voor een wildvreemd iemand een klein presentje maakt en dat jij, van ook een wildvreemde, een cadeautje terug krijgt. 

Iets kleins, handgemaakts, gebreid, gehaakt, gequilt, dat maakt allemaal niet uit. Ik vond het een erg leuk idee en nam mij voor volgend jaar beter op te letten en mij ook eens in te schrijven. Maar ik hoefde niet op te letten: mijn zus is beter, sneller in die dingen en trof het bericht op de blog van Valerie (ook een Vlaamse). Overleg ook met de andere zus en we hebben ons alledrie opgegeven. 

En zie wat het is geworden. Ik borduurde kerststerren op een theedoek en ik maakte een kerstzakje met daarin wat kleine presentjes: kleine cupcake-vormpjes en koekkruiden en natuurlijk het recept voor klassieke mini-amandelcakejes. 
Een kaartje erbij, mooi ingepakt en nu is het op de post. 
Ben héél benieuwd wat mijn 'swapmaatje' er van vindt.

4 opmerkingen:

 1. ik vind het in ieder geval super leuk ,marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel leuk idee en wat jij bedacht hebt zou ik wel willen krijgen..... niet dus want ik heb nog nooit aan zoiets meegedaan.
  Nu afwachten wat jij krijgt... Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er erg leuk uit, dus dat moet wel in de smaak vallen. Veel plezier met de swap. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat wil volgens mij, iedereen wel in zijn brievenbus krijgen: leuke kadootjes!!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen