dinsdag 28 augustus 2012

dagje Haarlem

Het stond al wat langer op het programma: laten we weer eens een dagje Haarlem doen, zo'n gezellige stad. Mede aanleiding was een tentoonstelling die we wilden zien, maar die (vonden wij) enorm tegen viel. Jammer. 

Gelukkig zijn er genoeg andere dingen te zien en is het boottochtje over de Spaarne, dat we maakten, ook zeker een aanrader.  
Slenterend, winkelend, kijkend en af en toe een terrasje of zo. We hebben ons geweldig vermaakt. Onderweg stuitten we op een kleine brocantemarkt waar ook nog een kraam met houten speelgoed stond, oud speelgoed.
Daarbij lag dit 'kroonjuweel', toch schattig voor onze kleindochter? 


Voor de prijs hebben we het niet hoeven laten! 

6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor en ja Haarlem is op zich lekker klein. Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haarlem is een heerlijke bruisende stad. Ik heb er lang geleden vele uurtjes door gebracht toen ik daar in de buurt woonde. Bootje varen op het Spaarne lijkt me heel leuk; dan zie je de stad op een heel andere manier.... Lene krijgt een prachtige ketting, daar zal ze blij mee zijn. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vondst!! Lene wil het vast hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet zeker dat je kleindochter dit superleuk zal vinden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haarlem lijkt me erg leuk om eens te bezoeken. Jammer van de tentoonstelling maar een boottochtje is ook leuk. Mooie ketting en bijna voor niks. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen