dinsdag 3 juli 2012

fuck, fuck, fuchsia........Ik ben gek op fuchsia's, net als op viooltjes. En al jarenlang neem ik mij voor om (als ik daarvoor meer tijd heb) op zoek te gaan naar een paar bijzondere soorten en die dan allemaal natuurlijk te laten overwinteren en stekken en verzorgen en fuchsia-dagen te gaan bezoeken enz. enz. 


Ondanks mijn nu parttime-baan (had ik toch járen eerder moeten doen) is er van erg veel extra tijd gek genoeg tóch geen sprake. 


Er zijn opeens weer allemaal andere zaken die enorm veel aandacht vragen waarvan bijvoorbeeld de kleinkinderen er een is.Toch is het mij inmiddels gelukt om nu voor het derde jaar twee fuchsia's over te houden. Mijn man zag het zeer somber in met die planten zo na de eerste winter, maar inmiddels is ook hij ervan overtuigd dat het toch nog helemaal goed kan komen.
Dit jaar dus al weer het derde seizoen.
Zijn ze niet geweldig, vól bloemen en ook nog vól knoppen.

6 opmerkingen:

 1. Heel goed dat je ze overhoud en mooi weer vol bloemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je fuchsia's zien er prachtig uit. Hele mooie zachte kleuren. Knap dat je boel over houdt.
  Ik ben ook een liefhebber van deze plant. Heb wel bijzondere soorten ..gehad en ging wel naar speciale kwekers en was er erg mee bezig... Nu heb ik nog 1 vaste fuchsia en koop ik ieder jaar in het voorjaar een aantal stekken bij een kweker hier in de buurt. Er zijn nu andere prioriteiten..Het fysiek wil niet altijd wat ik wil... verder ben ik heel happy en blijf het heel prachtige planten vinden....
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn alleen leuk als je die bellen mag openknijpen....... dat zal ik Lene nog wel eens leren!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is dat als het lukt om ze over te houden. Ze zien er prachtig uit. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een taal, Anneke! Dat ben ik van jou niet gewend.....De fuchsia's staan er overigens mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen